Clip on löshår från oss är helt och hållet 100% äkta hår. Våra clip on löshår är dubbelsydda för extra tjockt hår och utav Remyhår (även kallat Remihår). Remyhår betyder att hårstråna är rättvända, därmed även fjällskikten. Att hårstråna är rättvända innebär att rötterna är uppåt och hårtopparna nedåt. För Dig betyder detta att Ditt clip on löshår kommer hålla sig vackrare med en jämn kvalitet under längre tid, löshåret kommer heller inte tova och trassla sig lika lätt som ett icke-Remy hår vanligtvis gör. Icke-Remy-hår är oftast hår samlat från frisörsalonger och rester av hår som blivit över vid tillverkning utav löshår av remykvalitet, därför är det väldigt svårt att få alla hårstrån rättvända i ett clip on löshår som inte är remyhår.

Ett clip-on set/paket innehåller löshår som består av 7st tränsar med olika bredd för att matcha huvudet optimalt. Clipsen på löshåret är fastsydda från fabrik.

Längderna på tränsbitarna: 1st X 20cm 2st X 15cm 2st X 10cm 2st X 5cm. Total blir detta 80cm clip on löshår.

Isättning av clip on löshår:

Steg 1: Bena upp håret, börja bak i nacken och arbeta dig uppåt.

Steg 2: Spraya och tupera Ditt hår vid botten där du skall fästa clip-on tränsarna, spraya sedan igen på tuperingen med hårspray för extra hållbarhet. Använd de breda clip-on tränsen på de breda delarna av huvudet osv.

Steg 3: Ta en clip-on träns, öppna clipsen genom att böja lätt, fäst dem i tuperingen och böj sedan tillbaka clipsen. Ta sedan en ny bena och fäst flera clip-on träns.

Toning av clip-on löshår:

Glamaholic.se tillhandahåller löshår utav äkta hår, löshår av äkta hår kan tonas om Du till exempel skulle vilja byta Din egen färg, Du slipper därmed köpa en helt nytt clip on löshår. Tänk på att man endast kan tona löshår ett fåtal gånger p.g.a. att detta förstör kvalitén. Detta är dock inget som man bör experimentera med själv, utan be Din frisör om hjälp.

VIKTIGT! Tänk på att clip on löshår redan är preparerat och på grund av detta kan man endast tona håret i samma ljushetsläge det redan har eller mörkare. Tänk dock på att all toning, färgning eller annan kemisk behandling av löshår sker på egen risk. Vi rekommenderar inte att Du själv utför sådana behandlingar eftersom löshåret redan är tillräckligt behandlat - Be Din frisör om hjälp. Vi ersätter ej clip on löshår som förstörts p.g.a. kemisk behandling.

Tips & Skötsel för clip-on löshår:

♥ Sov aldrig med clip-on löshår. Ta ut det så mår både löshåret och Ditt eget hår bättre.
♥ Ta ur Din hårförlängning när du duschar då det inte behöver tvättas lika ofta som Ditt eget hår, oftast räcker det med någon gång i månaden eller varannan månad beroende på hur ofta du använder det.
♥ Tvätta clip-on löshår så sällan som möjligt/vid behov. Oftast räcker det att låta håret ligga och vädra över natten och om detta inte hjälper, tvätta det.
♥ Tänk på att det är äkta hår och det behöver både schampo och balsam precis som Ditt eget hår för att må bra. Lägg gärna löshåret med hårinpackning någon gång beroende på hur ofta Du använder det. Använd fuktgivande hårprodukter som till exempel Lanza Healing Moisture Shampoo och Lanza Healing Moisture Conditioner eller Label.m Treatment Shampoo och Label.m Moisturising Conditioner.
♥ När Du tvättat Ditt clip-on löshår är det alltid bäst att kamma igenom håret med en bredtandad kam och låta självtorka. (Häng upp håret på klädsträcket över natten.)
♥ Du kan föna, platta och locka clip-on löshår, men då är det viktigt att använda ett ”viktlöst” värmeskydd, till exempel Lanza Magic Bullet eller Label.m Protein Spray. Detta för att ge Ditt löshår så lång livslängd och god kvalitet som möjligt. Värmeskyddsspray sprayar du i clip-on löshår efter att Du tvättat det och håret fortfarande är fuktigt. Värmeskyddet ligger sedan på hårets ytskikt och skyddar ända till nästa gång Du tvättar håret. Du behöver alltså inte spraya vid varje plattning eller lockning av håret. Undvik dock att föna, platta eller locka lip-on löshår för ofta. (Dessa värmeskyddssprayer är också alldeles utmärkta för ditt eget hår)
♥ Ta alltid ut Ditt clip-on löshår vid träning för att hålla håret fräscht.
♥ När Du borstar igenom håret ska Du börja nerifrån topparna. Håll gärna emot vid fästet när du borstar för att undvika att rycka och slita.