Köpvillkor

Priser / Försäljning

Alla priser på Glamaholic.se är inklusive svensk moms (25%). Glamaholic.se förbehåller sig rätten att löpande ändra priser på samtliga varor i vårt sortiment, både till det högre och till det lägre. Det pris som råder vid köptillfället är det pris som gäller vid ditt köp.

Försäljning sker inte till minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Betalningsalternativ

Billmate Kortbetalning
Billmate Faktura
Billmate Delbetalning
Billmate Bankbetalning

Kvittens

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som Du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänsten. Får Du ingen orderbekräftelse inom 24 timmar hör av dig till kundtjänst. I orderbekräftelsen får Du information om Ditt köp. När produkterna levererats så gäller din orderbekräftelse som ett kvitto på det Du köpt. Orderbekräftelsen skickar vi även med som en papperskopia i Ditt paket. Vid fakturabetalning gäller även fakturan som kvitto.

Leveranstid och kostnad

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar från det vi skickat Din order. Vid order över 500kr är frakten gratis, annars 49kr.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar med DHL inom Sverige. Efter att vi bokat transport levererar DHL Ditt paket till närmsta uthämtningsställe. Paketet aviseras via SMS eller e-mail. Det är därför viktigt att Du lämnar korrekt mobilnummer, e-mail adress och leveransadress. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar eller förluster av paket beroende på fraktföretaget.

Liggetid DHL: Ej uthämtade paket går i retur efter 14 dagar, avi skickas när paketet kommer, därefter en påminnelse dag 7 och dag 10. För ej uthämtade paket som går i retur till oss debiterar vi 350kr för administration och frakt.

Frakt med DHL

Med DHL skickar vi paket endast inom Sverige. Vid ordervärde över 500 kr bjuder vi på fraktkostnaden, ordervärde under 500 kr tar vi ut en avgift på 49kr som motsvarar DHL's fraktkostnader. Kostnaden för frakten redovisas i kassan. Leveranstiden för paket med DHL är 1-3 helgfria vardagar. Beställer Du innan kl. 16:00 helgfri vardag packas varorna samma dag. Glamaholic.se kan ej ta ansvar för förseningar i leveransen.

Avisering / Uthämtningsställe

Avisering DHL
För att spara på miljön har DHL valt att skicka avisering med information om uthämtningsställe för Ditt paket via SMS eller via e-mail. På glamaholic.se kan du själv välja om Du vill ha SMS-avi eller Epost-avi. För att Ditt avi ska komma fram är det därför viktigt att Du fyller i korrekt mobilnummer och korrekt e-mail adress. Om Du tror att Du råkat fylla i fel uppgifter tar Du kontakt med oss på info(a)glamaholic.se så hjälper vi Dig. Uthämtningsställe med DHL kallas för Servicepoint, Ditt paket kommer alltid till den Servicepoint som ligger närmast den leveransadress Du uppgett. OBS! Har du inte mottagit något mail- eller sms-avi om att ditt paket har kommit fram inom 4 arbetsdagar efter att vi skickat Din beställning, ber vi dig att kontakta oss snarast så hjälper vi dig att spåra ditt paket.

Reklamationsvillkor & Garantier

Vi genomför alltid en kvalitetskontroll på varor som skickas för att vara helt säkra på att varan är felfri, skulle Du trots detta upptäcka att varan är dålig/skadad ska du omgående kontakta glamaholics kundtjänst via mail eller telefon. Ordernummer och orderdatum måste framgå.

På samtliga elartiklar lämnas ett (1) års garanti mot material- tillverkningsfel utan kostnad för köparen om inte tillverkaren själv ger en längre garanti-tid. Glamaholic.se ersätter fraktkostnaden för den billigaste frakten till oss om du har gjort en reklamation till oss inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Ta kontakt med oss innan du returnerar varan. Vi kontrollerar varan och skickar Dig en ny vid godkännande. Ersättning får Du efter att vi fått varan och kontrollerat den.

Observera att reklamation ej gäller:
1. Skador som orsakats av felaktig skötsel, vårdslöshet, felaktig användning eller andra skador som ej beror på material- eller tillverkningsfel.

2. Skador orsakade av ingrepp av annan än vår egen serviceverkstad.

Vi ansvarar ej för hur du använder och sköter löshår efter att Du öppnat paketet. Reklamation på löshår som behandlats eller färgats är ej godkänd, detta sker på egen risk. Vi kan ej ta ansvar för överkänslighet eller allergier mot ingredienser i en produkt. Är du osäker så kontakta oss innan Du lägger Din order.

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa allmäna reklamationsnämndens rekommendationer.
Vid alla returer skall varan sändas tillbaka med lämplig kartong eller kuvert. Var alltid noggrann
och detaljerad när Du kontaktar oss och förklarar Ditt ärende.

Ångerrätt och Returrätt
Konsumentens ångerrätt regleras i den reviderade distansavtalslagen och gällande praxis. Generellt har Konsumenten 14 kalenderdagars ångerrätt på samtliga produkter. Plomberade produkter omfattas av ångerrätten endast om plomberingen är obruten. För Produkter som omfattas av ångerrätten gäller att om Produkten returneras i använt eller skadat skick har Glamaholic.se rätt att göra en nedskrivning av köpeskillingen till skäligt marknadsvärde. Ångerfristen börjar löpa från den dag Konsumenten tagit emot Produkten. Glamaholic.se betalar tillbaka erlagt köpbelopp senast 14 kalenderdagar efter att besked om ångerrätt lämnats, eller senast inom 5 arbetsdagar från att returnerad Produkt kommit Butiken tillhanda. Konsumenten skall själv betala returfrakten och alltid returnera ångrad Produkt i originalförpackning med tillhörande emballage till Butiken. Konsumenten ska vid retur använda sig av sedvanliga fraktsätt och är införstådd i att om valt fraktsätt orsakar oskäliga kostnader för Butiken, kan Konsumenten komma att bli ersättningsskyldig för dessa. För att använda sig av ångerrätten skall Konsumenten alltid kontakta Glamaholic.se innan Konsumenten returnerar en Produkt. Glamaholic.se hanterar Konsumentens ångerärende och Konsumenten får härvid ett Returnummer från Glamaholic.se för att underlätta returhanteringen. Sådant returnummer är giltigt i 14 kalenderdagar från att det tilldelats. Konsumenten är införstådd i att Konsumenten, för att få nyttja ångerrätten, senast inom 14 kalenderdagar från att ångerrätten meddelats, returnerar den ångrade Produkten till Butiken. Såvida Produkten inte returnerats inom föreskriven tid frånfaller ångerrätten.

Produkter och produktkategorier som kan plomberas av Butiken och därmed undantas från ångerrätten om plomberingen är bruten

Peruker och löshår
Piercingsmycken och örhängen
Kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer)
Självhäftande produkter som används direkt på huden

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: www.konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket
Vid trasig eller öppnad kartong ska Du alltid kontakta ditt utlämningsställe/servicepoint, ha för vana att alltid kontrollera att inget är skadat och att antal produkter stämmer direkt på plats när du hämtar Ditt paket.

Blanketter för skadeanmälan finns oftast på utlämningsstället, kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver hjälp så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till.

Har Du beställt och inte hämtar ut Din försändelse innan det går i retur till oss (ca 14 dagar) så fakturerar vi Dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna, vårt administrativa jobb samt för fraktkostnader.

Behandling av personuppgifter

När du handlar på Glamaholic.se uppger Du information som namn, adress, e-postadress och telefonnummer, i samband med Din registrering och beställning godkänner Du att vi lagrar och använder Dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi behandlar Dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att Dina kunduppgifter endast används av Glamaholic.se. Enligt Personuppgiftslagen har Du rätt att få den information som vi har registrerat om Dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan Du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då oss.

Reservation

Vi reserverar oss för eventuella fel vad gäller priser och specifikationer som kan ändras när som helst utan föregående varning p.g.a. rena felskrivningar, fel uppgifter från våra leverantörer, valutaförändringar, missuppfattningar, när vi e-mailar svar på förfrågningar etc. Glamaholic.se tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar av fraktbolaget.